ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

 

H πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται απευθείας στον λογαριασμό μας μέσω του online συστήματος ασφαλών πληρωμών της Viva Wallet. Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένης σας κάρτας από οποιαδήποτε τράπεζα με απόλυτη ασφάλεια.

 

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω του συστήματος ασφαλείας της Viva Wallet με προηγμένα πρωτόκολλα επικοινωνίας και μηχανισμούς ταυτοποίησης, που προστατεύουν τη μεταφορά των ευαίσθητων δεδομένων σας στο διαδίκτυο.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank, με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρίας:

Eurobank Ergasias A.E.

IBAN GR8002604380000100200557395

Αρ. Λογαριασμού  0026.0438.10.0200557395

Δικαιούχος: ΒΛΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή στον υπάλληλο της ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι + 1.70 € ΜΟΝΟ). Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά έως και 70€ και μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας. Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής σε περίπτωση αποστολής μέσω μεταφορικών εταιρειών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το www.sapon.gr. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sapon.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αλλάζει τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.

[]