ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sapon (www.sapon.gr)προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

  • Αποστολή στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε με courier

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS το πρωί της ημέρας παραλαβής του δέματος σας.

 

• Αποστολή σε υποκατάστημα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε υποκατάστημα του δικτύου της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΡΟΜΙΚΗΣ. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε με SMS εφόσον το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή στο υποκατάστημα που έχετε επιλέξει.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς. Θα πρέπει να μας ενημερώνετε μέσω e-mail ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ή όχι ενεργή.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ανάλογα με την διαθεσιμότητα τους.

Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email που θα επιβεβαιώνει την αποστολή της. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο της εταιρίας μας (+30 2169390563), ή μέσω email στο info@sapon.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι αποστολές των παραγγελιών για Ελλάδα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΡΟΜΙΚΗ στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει ή μέσω μεταφορικής εταιρείας

ΑΛΛΑΓΕΣ

Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της παραγγελίας σας εφόσον δεν έχει γίνει η αποστολή της. Kαλλυντικά προϊόντα δεν επιστρέφονται εφόσον η συσκευασία έχει ανοιχθεί.

 

 

• Αποστολές Εξωτερικού

Η παραγγελία σας αποστέλλεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε εντός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ με την εταιρεία TNT GREECE. Παράδοση σε 1-3 μέρες. Τα μεταφορικά ξεκινάνε απο 12€ βάσει του βάρους και της ζώνης. Προσθέστε την διεύθυνσή σας και θα εμφανιστεί το κόστος μεταφορικών.

[]