Πολιτική Απορρήτου

Με την παρούσα πολιτική απορρήτου (προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ) παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

 

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.sapon.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου και της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

SAPON  ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ  ΜΠΑΚΝΑΝΑ 19, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΚ. 11745 Τ: 216 9390563

 

Συλλογή/χρήση των προσωπικών σας δεδομένων / Ασφάλεια

Η SAPON δεν συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν και παρέχονται από εσάς σάς για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως Εγγραφή και αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις. Πληροφορίες οι οποίες διασφαλίζονται ως απόρρητες και είναι απολύτως απαραίτητες για την εξυπηρέτηση του σκοπού, όπως Αγορά. Η SAPON δεν διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε;

Όταν υποβάλετε τις πληροφορίες σας για να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες, συλλέγουμε και διατηρούμε μόνο για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Συλλέγουμε τα στοιχεία που υποβάλετε, όπως: όνομα, επώνυμο, χώρα, διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αριθμό τηλεφώνου, κινητό τηλέφωνο κλπ., Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε επίσης πληροφορίες με αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική cookies.

Δικαιώματα προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και σας διευκολύνει να ασκήσετε τα δικαιώματά σας: Ζητώντας πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα για ποιους σκοπούς και ποια χρονική περίοδο. Ζητώντας διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Ζητώντας διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων Ζητώντας περιορισμό στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.

Πληροφορίες στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων (DPA) www.dpa.gr Kifisias 1-3, Postal Code 115 23, Athens, +30-210 6475600, contact@dpa.gr

[]